LAHJAKSI

takaisin etusivulle

Lahjaksi Kainuun ilmastoystävällistä metsää!

Suomen hiilinielu yhteismetsä on nyt mahdollistanut metsänomistamisen jo aivan pienellä panoksella. Pienimmillään yhteismetsään voi tulla mukaan 250€ summalla.  Suomen hiilinielu yhteismetsä tarjoaa hyvin konkreettisen tavan osallistua ilmastotalkoisiin tavalla, joka mahdollistaa myös kohtuullisen tuoton. Voit siis sijoittamalla haluamasi summan tehdä kannanoton ilmastoystävällisen metsänhoidon puolesta ja samalla saada osuuden yhteismetsästä, joka tulevaisuudessa kasvattaa arvoaan.

Metsä on suomalaiselle  hieno lahja. Metsän eheyttävä vaikutus on todettu myös tutkimuksissa. Luonnonläheisesti hoidettu metsä torjuu ilmastonmuutosta ja parantaa luonnon monimuotoisuutta. Metsä lahjana on tulevaisuudenuskoa, että ilmastonmuutoksestakin kuitenkin selvitään, kun muutetaan asennoitumista ja aidosti huomioidaan luontoa enemmän.

Miten Kainuun metsää voi lahjoittaa?

Voit sijoittaa haluamasi summan sivustollamme. Jos valitset isomman summan lahjaksi, huomioithan lahjaverolainsäädännön.

Kun alla olevasta linkistä lähdet sijoittamaan;
1) Valitse summa
2) Anna yhteystietosi, henkilötiedot ja tilinumero
3) Hyväksy valtakirja ja sijoittamisen ehdot
4) Hyväksyttyäsi saat sähköpostiisi laskun, jonka maksamalla olet mukana hankkimassa metsää

(Jos haluat antaa metsää lahjaksi, täytä tiedot lahjansaajan tiedoilla. )


Sijoitetut summat tallentuvat asiakasvaratilille. Niitä käytetään saapumisjärjestyksessä sopivan tilakaupan toteutuessa. Sijoittaja saa tietää tilan nimen ja sijainnin, joka sijoituksella hankitaan. Sijoituksella saa summan mukaisen osuuden Suomen hiilinielu yhteismetsästä.

Lisätietoja saat soittamalla tai lähettämällä sähköpostitse kysymyksesi Suomen hiilinielu yhteismetsälle.Lahjaksi Kainuun ilmastoystävällistä metsää!

Osta lahjaksi metsää